Humuss ar laimu un koriandru

Piedodiet savam humusam gardu nokrāsu ar laimu un koriandru.

Cēzara salātu mērce

Šī krēmīgā Cēzara salātu mērce ir pietiekami bieza, lai to lietotu kā mērcīti. Tā ir visgaršīgākā, kad tai ļauts pa nakti ledusskapī ievilkties, pirms to sajauc ar romiešu salātiem, mājās gatavotiem grauzdiņiem un plānām parmezāna šķēlītēm.

Tradicionālā BBQ (barbekjū) mērce

Apslakiet ribiņas, vistas gaļu, cūkgaļu vai pat tofu ar šo noderīgo mērci vai izmantojiet to kā mērcīti dārzeņiem un frī kartupeļiem.

Krāsnī ceptas paprikas mērce

Pagatavojiet salātus no jauktiem zaļumiem, plūmju tomātiem, sašķēlēta sarkanā sīpola, gurķa, fetas siera, redīsiem un vistas gaļas. Garnējiet ar šo sāļo mērci, kas ir ideāls papildinājums svaigo dārzeņu vēsajam kraukšķīgumam.

Gurķu-tahini mērce

Lietojiet šo krēmīgo mērci kā garnējumu kraukšķīgiem salātiem vai kā mērcīti svaigiem dārzeņiem. Tās unikālā garša jums liks pie tās atgriezties.

Krēmīga salātu mērce ar laimu

Pilns ar proteīnu un kalciju, kā arī ar zemu tauku saturu – šī Vidusjūras piedeva piešķirs pilnvērtīgu garšu jebkuriem zaļumiem.

Tomatillo jeb Meksikas fizāļa mērce

Zema tauku satura un mazkaloriju meksikāņu restorānu favorīts. Pamēģiniet to uz salātiem ar grilētu vistu, melnajām pupiņām, koriandra-laima rīsiem un pico de gallo salsu.

Kartupeļu-spinātu plācenīši

Pasniedziet šos sulīgos un sātīgos kartupeļu plācenīšus ar marinara mērci un salātiem vieglām vakariņām.

Pilngraudu kviešu-spinātu pasta

Šie mājās gatavotie spinātu makaroni ir veselīgi un gardi, pildot jūsu vakariņu šķīvi ar spilgtām krāsām un uzturvērtību.