Klasiskā pesto recepte
Aromātisks un gards pesto, kas papildinās picu, pastu vai sviestmaizes.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 12 sekundes
- Porcijas: 7
- Kalorijas: 150
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 80 ml
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Svaigs baziliks: 40 g
- Parmezāna siers: 30 g
- Sāls: ¼ tējkarote
- Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote
- Ciedru rieksti: 30 g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
- Tauki: 15 g
- Piesātinātie tauki: 2 g
- Holesterīns: 4 mg
- Nātrijs: 140 mg
- Ogļhidrāti: 1 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 0 g
- Olbaltumvielas: 2 g
Pagatavošana:
- Likt olīveļļu, liktķiploku un baziliku “Twister” traukā tieši šādā secībā.
- Pievienot pārējās sastāvdaļas un uzlikt blendera traukam vāku.
- Pieturot vāku, aktivizēt režīmu “Pulse”, līdz panākta viegli graudaina tekstūra. Ja nepieciešams, tad pulsēšanas laikā var pagriezt “Twister” vāka lāpstiņas, lai noņemtu pielipušo pesto no trauka malām.
! Ja vēlaties pesto pagatavot “WildSide+” vai “FourSide” traukā, dubultojiet sastāvdaļu daudzumu, bet gatavojiet tieši tāpat, kā norādīts šajā receptē.