Humuss ar laimu un koriandru

Pagatavojiet humusu netradicionāli– piemēram pēc šīs gardās receptes, pievienojot tam laimu un koriandru.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 25 sekundes
  • Porcijas: 7
  • Kalorijas: 140

Sastāvdaļas:

  • Olīveļļa: 2 ēdamkarotes
  • Laima sula: 2.5 ēdamkarotes
  • Laima miza: 1 tējkarote
  • Tahini jeb sezama pasta: 2 ēdamkarotes
  • Svaigs koriandrs: 50 g
  • Ķiploks: 1 daiviņa
  • Sāls: ½ tējkarote
  • Konservēti turku ziņi jeb aunazirņi: 400 g(saglabājiet 40 ml šķidrumu)

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 60 g
  • Tauki: 7 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 340 mg
  • Ogļhidrāti: 16 g
  • Šķiedrvielas: 3 g
  • Cukurs: 0 g
  • Olbaltumvielas: 4 g

Pagatavošana:

  1. Ievietot visus produktus jebkurā blendera traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku.
  2. Aktivizēt režīmu “Sauce” vai kult ar vidēju ātrumu 25 sekundes.