Humuss ar laimu un koriandru
Pagatavojiet humusu netradicionāli– piemēram pēc šīs gardās receptes, pievienojot tam laimu un koriandru.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 25 sekundes
- Porcijas: 7
- Kalorijas: 140
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 2 ēdamkarotes
- Laima sula: 2.5 ēdamkarotes
- Laima miza: 1 tējkarote
- Tahini jeb sezama pasta: 2 ēdamkarotes
- Svaigs koriandrs: 50 g
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Sāls: ½ tējkarote
- Konservēti turku ziņi jeb aunazirņi: 400 g(saglabājiet 40 ml šķidrumu)
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 60 g
- Tauki: 7 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 340 mg
- Ogļhidrāti: 16 g
- Šķiedrvielas: 3 g
- Cukurs: 0 g
- Olbaltumvielas: 4 g
Pagatavošana:
- Ievietot visus produktus jebkurā blendera traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku.
- Aktivizēt režīmu “Sauce” vai kult ar vidēju ātrumu 25 sekundes.