Izmantojiet šo sātīgo liellopa marinādi jebkuram gaļas ēdienam. Marinējiet gaļu vismaz 1 stundu; ilgāka marinēšana padarīs liellopa garšu intensīvāku.
Pasniedziet jebkurus augļus ar šo saldo un sāļo augļu mērcīti, kas noteikti gūs atzinību jūsu nākamajās ģimenes brokastīs vai vakara gaļas cepšanā.
Tā vietā, lai kultos virtuvē, pamēģiniet šo vieglo, citronīgo sviesta emulsiju, kas paredzēta blenderim.
Ja vēlaties sāļu uzkodu, kas palīdzēs uzturā iekļaut vairāk dārzeņu, pamēģiniet šo mērcīti.
Variācija tradicionālajai humusa mērcītei vai smēriņam ar mērenu sarkano piparu garšu un nelielu ķiploku un pikantuma piesitienu.
Šis favorīts ir tik labs, ka pazudīs jūsu acu priekšā! Tas ir ideāli piemērots garnējums lasim un zivju tako, un tas ir tik gards kā mērcīte.
Aromātiska, garšvielām bagāta mērce, ko var klāt uz picas, iejaukt makaronos vai uzsmērēt sviestmaizei.