Ķirbju krēmzupa
Šī rudenīgā zupa sasildīs Jūs vēsos vakaros!
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
- Porcijas: 6
- Kalorijas: 100
Sastāvdaļas:
- Siers “Mascarpone”: 1 ēdamkarote
- Karija pulveris: ¼ tējkarote
- Malti melnie pipari: ¼ tējkarote
- Sāls 1 tējkarote
- Čili pulveris: ½ tējkarote
- Jamss: 300 g (nomizots un krāsnī izcepts)
- Ķirbju biezenis: 170 g
- Dārzeņu buljons: 720 ml
- Sīpols: ¼ (sagriezts gabaliņos)
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Olīveļļa: 1 ēdamkarote
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 240 ml
- Tauki: 3 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 5 mg
- Nātrijs: 860 mg
- Ogļhidrāti: 17 g
- Šķiedrvielas: 3 g
- Cukurs: 2 g
- Olbaltumvielas: 1 g
Pagatavošana:
- Uz pannas cept ķiploku un sīpolu olīveļļā, līdz tie kļuvuši mīksti.
- Saceptos ķiplokus un sīpolus likt “WildSide+” traukā un pēc tam pievienot visas atlikušās sastāvdaļas.
- Uzlikt vāku un aktivizēt režīmu “Soup”.