Ķirbju krēmzupa

Šī rudenīgā zupa sasildīs Jūs vēsos vakaros!

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
  • Porcijas: 6
  • Kalorijas: 100

Sastāvdaļas:

  • Siers “Mascarpone”: 1 ēdamkarote
  • Karija pulveris: ¼ tējkarote
  • Malti melnie pipari: ¼ tējkarote
  • Sāls 1 tējkarote
  • Čili pulveris: ½ tējkarote
  • Jamss: 300 g (nomizots un krāsnī izcepts)
  • Ķirbju biezenis: 170 g
  • Dārzeņu buljons: 720 ml
  • Sīpols: ¼ (sagriezts gabaliņos)
  • Ķiploks: 1 daiviņa
  • Olīveļļa: 1 ēdamkarote

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 240 ml
  • Tauki: 3 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 5 mg
  • Nātrijs: 860 mg
  • Ogļhidrāti: 17 g
  • Šķiedrvielas: 3 g
  • Cukurs: 2 g
  • Olbaltumvielas: 1 g

Pagatavošana:

  1. Uz pannas cept ķiploku un sīpolu olīveļļā, līdz tie kļuvuši mīksti.
  2. Saceptos ķiplokus un sīpolus likt “WildSide+” traukā un pēc tam pievienot visas atlikušās sastāvdaļas.
  3. Uzlikt vāku un aktivizēt režīmu “Soup”.