Marināde liellopa gaļai
Izmantojiet šo marinādi jebkuram liellopa gaļas gabalam. Nepieciešams marinēt tikai 1 stundu, bet ja vēlaties intensīvāku garšu – marinējit tik ilgi, cik nepieciešams. Jo ilgāk gaļa marinēsies, jo izteiktāku garšu tā iegūs.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
- Porcijas: 8
- Kalorijas: 90
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 80 ml
- Citrona sula: 60 ml
- Sojas mērce: 60 ml
- Mērce “Worcestershire”: 3 ēdamkarotes
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Kaltēts baziliks: 1 ēdamkarote
- Kaltēti pētersīļi: ½ ēdamkarote
- Malti melnie pipari: ¼ tējkarote
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
- Tauki: 9 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 580 mg
- Ogļhidrāti: 3 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 1 g
- Olbaltumvielas: 0 g
Pagatavošana:
- Likt visus produktus “FourSide” traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku.
- Aktivizēt režīmu “Sauces” vai kult ar vidēji-lēnu ātrumu 30 sekundes.