Marināde liellopa gaļai

Izmantojiet šo marinādi jebkuram liellopa gaļas gabalam. Nepieciešams marinēt tikai 1 stundu, bet ja vēlaties intensīvāku garšu – marinējit tik ilgi, cik nepieciešams. Jo ilgāk gaļa marinēsies, jo izteiktāku garšu tā iegūs.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
  • Porcijas: 8
  • Kalorijas: 90

Sastāvdaļas:

  • Olīveļļa: 80 ml
  • Citrona sula: 60 ml
  • Sojas mērce: 60 ml
  • Mērce “Worcestershire”: 3 ēdamkarotes
  • Ķiploks: 1 daiviņa
  • Kaltēts baziliks: 1 ēdamkarote
  • Kaltēti pētersīļi: ½ ēdamkarote
  • Malti melnie pipari: ¼ tējkarote

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
  • Tauki: 9 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 580 mg
  • Ogļhidrāti: 3 g
  • Šķiedrvielas: 0 g
  • Cukurs: 1 g
  • Olbaltumvielas: 0 g

Pagatavošana:

  1. Likt visus produktus “FourSide” traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku.
  2. Aktivizēt režīmu “Sauces” vai kult ar vidēji-lēnu ātrumu 30 sekundes.