Zaļais humuss ar ceptiem ziedkāpostiem

Vakariņās kaut kas īpašs un neparastāks?  Pārsteidziet sevi ar šo garšu kombināciju. Zīdains un ar zaļumiem bagātināts humuss ar kraukšķīgiem ceptiem ziedkāpostiem.   Cepti ziedkāposti:  1 vesels žiedkāposts 1 ēdamkarote kūpinātas paprikas 1 ēdamkarote ķiploku pulvera 1 ēdamkarote sīpolu pulvera 2 tējkarotes čili pārslu 2 ēdamkarotes olīveļļas   Zaļais humuss:  2 x 400 g zaļo pupiņu 50 g […]

Krēmīga pasta ar avokado

Lieliski piemērota gan pusdienām, gan vakariņām un gatava tikai dažu minūšu laikā. Tev būs nepieciešams:  1 nogatavojies avokado 1 glāze spinātu lapas 200 g makaronu sauja svaiga bazilika 2 ēdamkarotes olīveļļas 2 ķiploka daiviņas 1 ēdamkarote citrona sulas ½ tējkarotes čili pārslu sāls un pipari sauja ķiršu tomātu  Pagatavošana:  Izvāri makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, […]

Biešu humuss ar kraukšķīgiem kartupeļiem

Kraukšķīgie kartupeļi, silti no cepeškrāsns ar zīdainu biešu humusu, grieķu jogurtu un garšaugiem ir kombinācija, kas ir jāizmēģina!   Kraukšķīgi cepti kartupeļi:  1 kg svaigu kartupeļu 2 tējkarotes žāvētu diļļu 1 tējkarote kaltēta timiāna 1,5 ēdamkarotes jūras sāls 1 ēdamkarote kļavu sīrupa Biešu humuss:  3 vidēji ceptas bietes 400 g Cannellini pupiņu 1 ķiploka daiviņa 2 […]

Pastēte

Pastēte

Pastēte ir brīnišķīgi garšīga sviestmaižu delikatese, lai bagātinātu jūsu galdu. Ar Blendtec blendera palīdzību to ir ļoti vienkārši pagatavot mājas apstākļos! Tiem, kas dod priekšroku pikantākai garšai, pastēti iesakām gatavot ar liellopu aknām un sarkanvīnu. Taču, ja vēlies pastēti ar maigāku garšu, izvēlies broileru aknas un baltvīnu. Jums būs nepieciešams: 500g liellopu aknas 2 burkāni […]

Ramen

Ramen ir japāņu nūdeļu zupa, ko ļoti vienkārši var pagatavot restorāna līmenī ar Blendtec blenderi. Tev būs nepieciešams: 750ml vistas vai dārzeņu buljona 2 ķiploka daiviņas 2,5 cm nomizota ingvera 2 tējkarotes sojas mērces 1 tējkarote sezama eļļas 1 tējkarote miso pastas, pēc vēlmes sāls un pipari Piedevas 200g ramen nūdeļu 2 vārītas olas sasmalcināti […]

KRĒMĪGA SĒŅU BIEZZUPA

Tev būs nepieciešams: 2 ēdamkarotes olīveļļas 4 saspiestas ķiploka daiviņas 2 sasmalcināti puravi 300 g sasmalcinātu baraviku vai šampinjonu 50 ml vistas buljona (no 1 buljona kubiņa) 25 ml 10% vai 35% bieza krējuma 0,5 tējkarotes sāls 0,25 tējk melnie pipari Pagatavošana: Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Pievieno ķiplokus un puravu un sautē 3 […]

Ogu sorbets

Svaigs un krēmīgs vasaras sorbets. Veselīga saldējuma alternatīva tiem, kam garšo saldumi. 

Klasisks humuss

Klasiskais humuss vienmēr ir garšīgs un piemērots gan sviestmaizēm, gan kā uzkoda ballītei. Veselīgā uzkoda sevī slēpj arī vairākas noderīgas īpašības. Piemēram, tā uztur sirds veselību un satur daudz šķiedrvielu, kas nozīmē, ka ilgāk būs sāta sajūta.   Sastāvdaļas: 1 bundža (340g) turku zirņu 1 tējkarote sāls 2 ķiploka daiviņas 80 g tahini jeb sezama […]

Pistāciju krēms

Tas ir piemērots dažādiem konditorejas izstrādājumiem, smūtijiem un pat saldējumam. Turklāt to ir ļoti vienkārši pagatavot.