Grauzdētu mandeļu-brokoļu krēmzupa

Mandeļu krēmzupa, kam piemīt maiga garša un krēmīga konsistence. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes Porcijas: 6 Kalorijas: 140 Sastāvdaļas: Mandeles: 50 g Dārzeņu buljons: 720 ml Tvaicēti brokoļi: 700 g Tvaicēti cukini: 2 gab. Sāls: ¼ tējkarote Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote Uzturvērtība: Uz vienu porciju: 240 ml Tauki: 8 g Piesātinātie tauki: 1 g […]

Krāsnī ceptu burkānu-ābolu krēmzupa

Zupa, kas īpaši labi piemērota vēsiem rudens vakariem, jo pagatavot to varēsiet no sezonāliem produktiem. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 30 sekundes Porcijas: 3 Kalorijas: 40 Sastāvdaļas: Burkāni: 6 gab. (nomizoti un sagriezti gabalos) Sīpols: ½ (sagriezts gabalos) Ābols: 1 gab. (nomizots un sagriezts gabalos) Olīveļļa: 1 ēdamkarote Dārzeņu buljons: 500 ml Kaltēts timiāns: 1 […]

Saldo kartupeļu-bekona zupa

Šī recepte aizgūta no Michelle Smith (thewholesmiths.com). Čili un kūpināta paprika ir pefekti piemērotas garšvielas saldajiem kartupeļiem. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 30 sekundes Porcijas: 12 Kalorijas: 120 Sastāvdaļas: Saldais kartupelis vai jamss: 3 gab. Ķiploks: 4 daiviņas Kūpinātas paprikas pulveris: 1.5 ēdamkarote Čili pulveris: 2 ēdamkarotes Vistas buljons: 1.5 l Malti melnie pipari: 1/2 […]

Sātīgā kartupeļu krēmzupa

Krēmīga kartupeļu krēmzupa, kas būskārtīgspamatēdiens, ne tikai kā viegla uzkoda. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 35 sekundes Porcijas: 3 Kalorijas: 240 Sastāvdaļas: Silts piens: 420 ml Sīpolloki: 1 liela buntīte Čedaras siers: 60 g Sāls: ¼ tējkarote Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote Vārīti kartupeļi: 2 gab. (lieli) Cepts bekons: 3 šķēles Skābais krējums ar samazinātu […]

Tomātu krēmzupa ar chipotle pipariem

Šī recepte aizgūta no Heather Kinnaird (heathersfrenchpress.com). Zupa sanāks krēmīga un nedaudz pikanta – ideāli piemērota vēsiem vakariem. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 30 sekundes Porcijas: 2 Kalorijas: 140 Sastāvdaļas: Chipotle pipars: 1 gab. (ja vēlaties mazāk pikantu, izmantojiet pusi) Burkāns: ½ Sīpols: ¼ Tomāti: 400 g (sagriezti gabaliņos) Sāls: ½ tējkarote Cukurs: ½ tejkarote […]

Puķkāpostu-karija krēmzupa

Šī vieglā un krēmīgā zupa būs lieliska uzkoda vai viegla maltīte. Tā kā pagatavošanai izmantots tiek Blendtecreceptes buljons, kas nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus, tad šī zupa piemērota arī vegāniem. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 35 minūtes Porcijas: 5 Kalorijas: 100 Sastāvdaļas: Puķkāposts: 1 gab. Karija pulveris: 1.5 tējkarote Blendtecbuljons vai jebkurš cits sausais buljons (recepte šeit – […]

Biešu krēmzupa

Bietēs esošie nitrāti dabīgā veidā pazemina asinsspiedienu, tādēļ šī zupa būs īpaši piemērota tiem, kas rūpējas par savas sirds veselību. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes Porcijas: 4 Kalorijas: 73 Sastāvdaļas: Kokosriekstu eļļa: 1 tējkarote Ķiploks: 1 daiviņa Malti melnie pipari: ¼ tējkarote Kokosriekstu piens (vēlams ar samazinātu tauku saturu): 240 ml Sīpols: ¼ Sāls: ¾ […]

Spinātu krēmzupa

Ēdot šo zupu, Jūs viegli un ātri uzņemsiet organismam tik ļoti nepieciešamos dārzeņus. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes, 10 sekundes Porcijas: 2 Kalorijas: 86 Sastāvdaļas: Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote Konservētas vai vārītas baltās pupiņas: 100 g Karija pulveris: 1/8 tējkarote Svaigi spināti: 120 g Olīveļļa: ½ tējkarote Sīpoli: 1 ēdamkarote (sagriezti gabaliņos) Dārzeņu buljons: […]

Ķirbju krēmzupa

Šī rudenīgā zupa sasildīs Jūs vēsos vakaros! Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes Porcijas: 6 Kalorijas: 100 Sastāvdaļas: Siers “Mascarpone”: 1 ēdamkarote Karija pulveris: ¼ tējkarote Malti melnie pipari: ¼ tējkarote Sāls 1 tējkarote Čili pulveris: ½ tējkarote Jamss: 300 g (nomizots un krāsnī izcepts) Ķirbju biezenis: 170 g Dārzeņu buljons: 720 ml Sīpols: ¼ (sagriezts […]