Sātīgā kartupeļu krēmzupa

Krēmīga kartupeļu krēmzupa, kas būskārtīgspamatēdiens, ne tikai kā viegla uzkoda.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 35 sekundes
  • Porcijas: 3
  • Kalorijas: 240

Sastāvdaļas:

  • Silts piens: 420 ml
  • Sīpolloki: 1 liela buntīte
  • Čedaras siers: 60 g
  • Sāls: ¼ tējkarote
  • Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote
  • Vārīti kartupeļi: 2 gab. (lieli)
  • Cepts bekons: 3 šķēles
  • Skābais krējums ar samazinātu tauku saturu: 60 ml

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 300 ml
  • Tauki: 9 g
  • Piesātinātie tauki: 4 g
  • Holesterīns: 30 mg
  • Nātrijs: 600 mg
  • Ogļhidrāti: 27 g
  • Šķiedrvielas: 2 g
  • Cukurs: 9 g
  • Olbaltumvielas: 16 g

Pagatavošana:

  1. Pienu, skābo krējumu, sīpollokus, čedaras sieru, sāli, piparus un 1 kartupeli likt “WildSide+” vai “FourSide” traukā tādā secībā, kā norādīts sastāvdaļu sarakstā.
  2. Aktivizēt režīmu “Soup”, “Hot” vai “90”. Zupu var pagatavot arī vienkārši kuļot ar visātrāko ātrumu 90 sekundes.
  3. Pievienot otru kartupeli, bekonu un uzlikt blenderim atpakaļ vāku. Aktivizēt režīmu “Pulse” 2-4 reizes, līdz zupa ieguvusi viegli graudainu konsistenci.
  4. Zupu var pasniegt ar dažādām piedevām – zaļumiem, sieru vai grauzdiņiem.