Sātīgā kartupeļu krēmzupa
Krēmīga kartupeļu krēmzupa, kas būskārtīgspamatēdiens, ne tikai kā viegla uzkoda.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte, 35 sekundes
- Porcijas: 3
- Kalorijas: 240
Sastāvdaļas:
- Silts piens: 420 ml
- Sīpolloki: 1 liela buntīte
- Čedaras siers: 60 g
- Sāls: ¼ tējkarote
- Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote
- Vārīti kartupeļi: 2 gab. (lieli)
- Cepts bekons: 3 šķēles
- Skābais krējums ar samazinātu tauku saturu: 60 ml
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 300 ml
- Tauki: 9 g
- Piesātinātie tauki: 4 g
- Holesterīns: 30 mg
- Nātrijs: 600 mg
- Ogļhidrāti: 27 g
- Šķiedrvielas: 2 g
- Cukurs: 9 g
- Olbaltumvielas: 16 g
Pagatavošana:
- Pienu, skābo krējumu, sīpollokus, čedaras sieru, sāli, piparus un 1 kartupeli likt “WildSide+” vai “FourSide” traukā tādā secībā, kā norādīts sastāvdaļu sarakstā.
- Aktivizēt režīmu “Soup”, “Hot” vai “90”. Zupu var pagatavot arī vienkārši kuļot ar visātrāko ātrumu 90 sekundes.
- Pievienot otru kartupeli, bekonu un uzlikt blenderim atpakaļ vāku. Aktivizēt režīmu “Pulse” 2-4 reizes, līdz zupa ieguvusi viegli graudainu konsistenci.
- Zupu var pasniegt ar dažādām piedevām – zaļumiem, sieru vai grauzdiņiem.