Grauzdētu mandeļu-brokoļu krēmzupa
Mandeļu krēmzupa, kam piemīt maiga garša un krēmīga konsistence.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
- Porcijas: 6
- Kalorijas: 140
Sastāvdaļas:
- Mandeles: 50 g
- Dārzeņu buljons: 720 ml
- Tvaicēti brokoļi: 700 g
- Tvaicēti cukini: 2 gab.
- Sāls: ¼ tējkarote
- Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 240 ml
- Tauki: 8 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 400 mg
- Ogļhidrāti: 15 g
- Šķiedrvielas: 4 g
- Cukurs: 4 g
- Olbaltumvielas: 6 g
Pagatavošana:
- Uzkarsēt cepeškrāsni uz 180C grādiem.
- Likt mandeles “FourSide” vai “WildSide+” traukā un malt ar 1.ātrumu 30 sekundes.
- Bērt samaltās mandeles uz cepampannas un grauzdēt cepeškrāsnī 5-8 minūtes.
- Atlikt 3 ēdamkarotes grauzdēto mandeļu atsevišķi, lai vēlāk tās varētu izmantot zupas dekorēšanai pie pasniegšanas.
- Visas pārējās sastāvdaļas, izņemot mandeles, likt “FourSide” vai “WildSide+” traukā un aktivizēt režīmu “Soup”.
- Pasniegt ar grauzdētajiem mandeļu gabaliņiem.