Grauzdētu mandeļu-brokoļu krēmzupa

Mandeļu krēmzupa, kam piemīt maiga garša un krēmīga konsistence.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
  • Porcijas: 6
  • Kalorijas: 140

Sastāvdaļas:

  • Mandeles: 50 g
  • Dārzeņu buljons: 720 ml
  • Tvaicēti brokoļi: 700 g
  • Tvaicēti cukini: 2 gab.
  • Sāls: ¼ tējkarote
  • Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 240 ml
  • Tauki: 8 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 400 mg
  • Ogļhidrāti: 15 g
  • Šķiedrvielas: 4 g
  • Cukurs: 4 g
  • Olbaltumvielas: 6 g

Pagatavošana:

  1. Uzkarsēt cepeškrāsni uz 180C grādiem.
  2. Likt mandeles “FourSide” vai “WildSide+” traukā un malt ar 1.ātrumu 30 sekundes.
  3. Bērt samaltās mandeles uz cepampannas un grauzdēt cepeškrāsnī 5-8 minūtes.
  4. Atlikt 3 ēdamkarotes grauzdēto mandeļu atsevišķi, lai vēlāk tās varētu izmantot zupas dekorēšanai pie pasniegšanas.
  5. Visas pārējās sastāvdaļas, izņemot mandeles, likt “FourSide” vai “WildSide+” traukā un aktivizēt režīmu “Soup”.
  6. Pasniegt ar grauzdētajiem mandeļu gabaliņiem.