Lieliskais spinātu pesto – gatavo: Ēriks Dreibants

Pesto pasta, pica vai klasiska pesto mērce? Ar Blendtec Tavs pesto izdosies lielisks! Šefpavārs Ēriks Dreibants iesaka pesto pagatavot no spinātiem – ar Blendtec tā pagatavošana būs tīrais nieks!

Havajiešu saldā mērce

Sastāvdaļas: 120 ml skābā krējuma 240 ml piena 100 ml ātri pagatavojamā vaniļas pudiņa 240 ml bundžiņa saspiesta ananāsa 33 g glāze kokosrieksta skaidiņu Pagatavošana: Ievietojiet skābo krējumu, pienu un pudiņu blendera krūzē. Nostipriniet vāku un izvēlieties programmu “Mīkla´´. Pievienojiet ananāsu un kokosriekstu skaidiņas krūzē, nostipriniet vāku un piespiediet pulsa pogu 5-8 reizes līdz mērce […]

Saldā augļu mērce

Papildiniet jebkurus augļus vai augļu salātus ar šo saldo mērci un tā pilnīgi noteikti kļūs par jūsu iecienītāko brokastu vai vakara deserta recepti. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes Porcijas: 8 Kalorijas: 55 Sastāvdaļas: Svaigas avenes: 100 g Saldais krējums (vismaz 35% tauku saturs): 120 ml Jogurts: 240 ml Uzturvērtība: Uz vienu porciju: 60 ml Tauki: […]

Holandiešu mērce

Tā vietā, lai pavadītu ilgu laiku gatavojot šo mērci ar virtuves kuļamo slotiņu – pagatavojiet to blenderī un tas Jums aizņems vien pāris sekundes laika. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes Porcijas: 5 Kalorijas: 220 Sastāvdaļas: Olu dzeltenumi: 3 gab. Citronu sula: 1 ēdamkarote Kajēnas pipari: 1/8 tējkarote Izkausēts sviests: 9 ēdamkarote Uzturvērtība: Uz vienu porciju: […]

Krēmīgā spinātu mērce

Noderēs kā sāļā uzkoda un padarīs jebkuru dārzeņu ēdienu garšīgāku. Izmēģiniet! Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1minūte, 30 sekundes Porcijas: 7 Kalorijas: 100 Sastāvdaļas: Olīveļļa: 2 tējkarotes Ķiploks: 1 daiviņa Spināti: 120 g Čili pipars: ½ tējkarote Vājpiena biezpiens: 225 g Svaigas siers: 120 g Parmezāna siers: 25 g Uzturvērtība: Uz vienu porciju: 60 g Tauki: 6 […]

Krāsnī apceptas sarkanās paprikas humuss

Humusu var pagatavot ne tikai pēc tradicionālās receptes – izmēģiniet šo lielisko recepti, ja Jums garšo sarkanā paprika, ķiploki un viegli pikanti ēdieni. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes Porcijas: 9 Kalorijas: 90 Sastāvdaļas: Olīveļļa: 2 ēdamkarotes Citrona sula: 2 ēdamkarotes Tahini jeb sezama pasta: 2 ēdamkarotes Ķiploks: 1 daiviņa Krāsnī apcepta sarkanā paprika: 170 g […]

Mango salsa

Salsa, kas garšos visiem un būs lieliski pemērota ballītei! Pievienojiet to grillētam lasim vai citiem zivju ēdieniem, kā arī izmantojiet kā piedevu jebkurām uzkodām. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 10 sekundes Porcijas: 10 Kalorijas: 45 Sastāvdaļas: Svaigs koriandrs: 15 g Sarkanais sīpols: ½ Sarkanā paprika: 1 gab. (sagriezta gabalos) Mango: 2 gab. Sāls: ¼ tējkarote ¼ malts […]

Klasiskā pesto recepte

Aromātisks un gards pesto, kas papildinās picu, pastu vai sviestmaizes. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 12 sekundes Porcijas: 7 Kalorijas: 150 Sastāvdaļas: Olīveļļa: 80 ml Ķiploks: 1 daiviņa Svaigs baziliks: 40 g Parmezāna siers: 30 g Sāls: ¼ tējkarote Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote Ciedru rieksti: 30 g Uzturvērtība: Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes Tauki: 15 g […]

Humuss ar laimu un koriandru

Pagatavojiet humusu netradicionāli– piemēram pēc šīs gardās receptes, pievienojot tam laimu un koriandru. Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 25 sekundes Porcijas: 7 Kalorijas: 140 Sastāvdaļas: Olīveļļa: 2 ēdamkarotes Laima sula: 2.5 ēdamkarotes Laima miza: 1 tējkarote Tahini jeb sezama pasta: 2 ēdamkarotes Svaigs koriandrs: 50 g Ķiploks: 1 daiviņa Sāls: ½ tējkarote Konservēti turku ziņi jeb aunazirņi: […]