Šokolādes kūciņas jeb brauniji ar cukini

Dārzeņus var ēst ne tikai sāļajos ēdienos – izmēģiniet šo saldo brauniju recepti un pārliecinieties par to paši!

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 minūtes, 50 sekundes
  • Porcijas: 20
  • Kalorijas: 145

Sastāvdaļas:

  • Ābolu biezenis: 60ml
  • Kausēts sviests: 50g
  • Olas: 2 gab.
  • Vaniļas ekstrakts: 2 tējkarotes
  • Cukurs: 320g
  • Kakao pulveris: 125g
  • Cukini: 1 gab. (nomizots un sagriezts gabalos)
  • Kviešu milti: 220g
  • Sāls: 1 tējkarote
  • Soda: 1.5 tējkarote
  • Šokolādes gabaliņi: 50g

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 1 šķēle (1/20 no kopējā maizes daudzuma, ko var pagatavot no norādītā sastāvdaļu daudzuma)
  • Tauki: 3 g
  • Piesātinātie tauki: 2 g
  • Holesterīns: 27 mg
  • Nātrijs: 235 mg
  • Ogļhidrāti: 27 g
  • Šķiedrvielas: 1 g
  • Cukurs: 17 g
  • Olbaltumvielas: 4 g

Pagatavošana:

  1. Uzkarsēt cepeškrāsni uz 180C grādiem.
  2. Likt ābolu biezeni, sviestu, olas, vaniļas ekstraktu, cukuru, kakao un cukini “WildSide+” traukā un aktivizēt režīmu “Batter”.
  3. Pievienot miltus, sāli un sodu – aktivizēt režīmu “Pulse” 4-6 reizes vai tik ilgi, līdz mīkla ieguvusi viendabīgu konsistenci.
  4. Liet mīklu 20x30cm lielā cepešpannā un cept 25-30 minūtes.
  5. Izņemt no krāsns un pārbērt ar šokolades gabaliņiem.