“Pina Colada” saldējums ar laimu

Izbaudiet šo saldo “Pina Colada” un laima saldējumu!

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 40 sekundes
  • Porcijas: 8
  • Kalorijas: 135

Sastāvdaļas:

  • Laima miziņa: 1 ēdamkarote
  • Ledus: 350 g
  • Gaišais rums: 120 ml
  • Ananass: 225 g (sagriezts gabaliņos)
  • Kokosriekstu krēms: 60 ml
  • Svaigs kokosriekstu mīkstums (var aizstāt arī ar kokosriekstu skaidiņām): 15 g

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 90 ml
  • Tauki: 9 g
  • Piesātinātie tauki: 8 g
  • Holesterīns: 0 g
  • Nātrijs: 10 mg
  • Ogļhidrāti: 5 g
  • Šķiedrvielas: 1 g
  • Cukurs: 3 g
  • Olbaltumvielas: 1 g

Pagatavošana:

  1. Ievietot jebkurā blendera traukā kokosriekstu krēmu, pusi no ananasa, rumu un ledu tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā. Uzlikt traukam vāku un aktivizēt režīmu “Ice Crush” vai kult ar vidēju ātrumu 30-40 sekundes.
  2. Ieliet maisījumu saldējuma formiņās tā, lai tajās paliktu brīva vieta (brīva apmēram trešdaļa no formiņas).
  3. Samaisīt atlikušos ananasa gabaliņus, kokosriekstu, laima miziņu un iepildīt saldējuma formiņu atlikušaja brīvajā vietā.
  4. Sasaldēt.

! Ja vēlaties pagatavot bezalkoholisko versiju, tad aizstājietrumu ar 240 ml kokosriekstu piena vai vājpiena.