MĀJAS KOKORIEKSTU PIENS

Blendtec blender

Jums būs nepieciešams:

  • 1 nogatavojies kokosrieksts (iztukšojiet, uz pusēm un atdaliet mīkstumu)
  • 960 ml ūdens

Sagatavošana:

  1. Vispirms atsevišķā bļodā izkāš kokosriekstu ūdeni, ar nelielu nazi iedurot caurumu kokosrieksta “mīkstajā acī”. Atstājiet kokosriekstu ūdeni smūtijos vēlākai lietošanai.
  2. No kokosrieksta noņemiet mīkstumu un noskalojiet ar ūdeni.
  3. Pievienojiet pusi ūdens daudzuma un ½ kokosriekstu FourSide vai WildSide + krūzei, uzlieciet krūzei vāku un izvēlnē izvēlieties “Whole Juice”.
  4. Legūto maisījumu nokāš caur marli traukā.
  5. Ļauj pienam dažas minūtes notecināt un tad, turot aiz marles galiem, izspiež atlikušo masu, lai atdalītos pēc iespējas vairāk šķidruma.
  6. Atkārtojiet procesu ar otru kokosriekstu pusi un ūdeni.

 

Piezīme: pievienojiet vairāk ūdens, lai padarītu kokosriekstu pienu plānāku, izmantojiet mazāk ūdens, lai padarītu kokosriekstu pienu atšķaidītu, vai vāriet pēc notecināšanas. Uzglabāt ledusskapī un izlietot 2 dienu laikā. Neizmantojot biezinātāju, piens atdalās un ir vēlreiz jāsamaisa. Dalīties Čivināt Piespraud to