MĀJAS KOKORIEKSTU PIENS
Jums būs nepieciešams:
- 1 nogatavojies kokosrieksts (iztukšojiet, uz pusēm un atdaliet mīkstumu)
- 960 ml ūdens
Sagatavošana:
- Vispirms atsevišķā bļodā izkāš kokosriekstu ūdeni, ar nelielu nazi iedurot caurumu kokosrieksta “mīkstajā acī”. Atstājiet kokosriekstu ūdeni smūtijos vēlākai lietošanai.
- No kokosrieksta noņemiet mīkstumu un noskalojiet ar ūdeni.
- Pievienojiet pusi ūdens daudzuma un ½ kokosriekstu FourSide vai WildSide + krūzei, uzlieciet krūzei vāku un izvēlnē izvēlieties “Whole Juice”.
- Legūto maisījumu nokāš caur marli traukā.
- Ļauj pienam dažas minūtes notecināt un tad, turot aiz marles galiem, izspiež atlikušo masu, lai atdalītos pēc iespējas vairāk šķidruma.
- Atkārtojiet procesu ar otru kokosriekstu pusi un ūdeni.
Piezīme: pievienojiet vairāk ūdens, lai padarītu kokosriekstu pienu plānāku, izmantojiet mazāk ūdens, lai padarītu kokosriekstu pienu atšķaidītu, vai vāriet pēc notecināšanas. Uzglabāt ledusskapī un izlietot 2 dienu laikā. Neizmantojot biezinātāju, piens atdalās un ir vēlreiz jāsamaisa. Dalīties Čivināt Piespraud to