Krēmīgā spinātu mērce

Noderēs kā sāļā uzkoda un padarīs jebkuru dārzeņu ēdienu garšīgāku. Izmēģiniet!
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1minūte, 30 sekundes
- Porcijas: 7
- Kalorijas: 100
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 2 tējkarotes
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Spināti: 120 g
- Čili pipars: ½ tējkarote
- Vājpiena biezpiens: 225 g
- Svaigas siers: 120 g
- Parmezāna siers: 25 g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 60 g
- Tauki: 6 g
- Piesātinātie tauki: 3 g
- Holesterīns: 15 mg
- Nātrijs: 260 mg
- Ogļhidrāti: 3 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 1 g
- Olbaltumvielas: 74 g
Pagatavošana:
- Pannā sautēt ķiploku, spinātus un čili piparu, līdz spināti krietni samazinājušies apjomā un kļuvuši ļoti mīksti.
- “FourSide” traukā likt biezpienu un svaigo sieru – pēc tam izvēlēties režīmu “Dips”.
- Tad traukā pievienot arī Parmezāna sieru un sautētos spinātus, ķiploku un čili. Izvēlēties režīmu “Pulse” un aktivizēt to 4-6 reizes (ne vairāk).
- Var pasniegt gan uzreiz pēc pagatavošanas, gan uzglabāk ledusskapī.