Krāsnī apceptas sarkanās paprikas humuss

Humusu var pagatavot ne tikai pēc tradicionālās receptes – izmēģiniet šo lielisko recepti, ja Jums garšo sarkanā paprika, ķiploki un viegli pikanti ēdieni.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
- Porcijas: 9
- Kalorijas: 90
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 2 ēdamkarotes
- Citrona sula: 2 ēdamkarotes
- Tahini jeb sezama pasta: 2 ēdamkarotes
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Krāsnī apcepta sarkanā paprika: 170 g
- Sāls: ½ tējkarote
- Malts kumīns: ½ tējkarote
- Kajēnas pipari: 1/8 tējkarote
- Turku zirņi: 400 g (3-4 ēdamkarotes šķidruma saglabāt)
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 60 g
- Tauki: 5 g
- Piesātinātie tauki: 0 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 0 mg
- Ogļhidrāti: 10 g
- Šķiedrvielas: 3 g
- Cukurs: 1 g
- Olbaltumvielas: 4 g
Pagatavošana:
- Likt visas sastāvdaļas “Twister” traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku.
- Pieturot vāku, aktivizēt režīmu “Dips” vai kult ar vidēju vai vidēji-lēnu ātrumu 30 sekundes. Ja produktiem ir tendence pielipt pie blendera trauka sieniņām, tad to var novērstkulšanas laikā “Twister” vākugriežot pulksteņa rādītāju virzienā.