Holandiešu mērce

Tā vietā, lai pavadītu ilgu laiku gatavojot šo mērci ar virtuves kuļamo slotiņu – pagatavojiet to blenderī un tas Jums aizņems vien pāris sekundes laika.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
  • Porcijas: 5
  • Kalorijas: 220

Sastāvdaļas:

  • Olu dzeltenumi: 3 gab.
  • Citronu sula: 1 ēdamkarote
  • Kajēnas pipari: 1/8 tējkarote
  • Izkausēts sviests: 9 ēdamkarote

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
  • Tauki: 23 g
  • Piesātinātie tauki: 14 g
  • Holesterīns: 180 mg
  • Nātrijs: 200 mg
  • Ogļhidrāti: 0 g
  • Šķiedrvielas: 0 g
  • Cukurs: 0 g
  • Olbaltumvielas: 2 g

Pagatavošana:

  1. Ievietot visas sastāvdaļas “FourSide” traukā un aktivizēt režīmu “Sauces”.
  2. Noņemt caurspīdīgo vāka vidus daļu, aktivizēt režīmu “Speed Up” (ātrums nr.1) un lēnām liet sviestu pa atvērto vāka vidusdaļu traukā.
  3. Pasniegt siltu vai istabas temperatūrā.

! Lietojiet jēlas un nepasterizētas olas ar piesardzību. Šajā receptē ieteicams izmantot pasterizētu vai vārītu olas dzeltenumu.