Holandiešu mērce

Tā vietā, lai pavadītu ilgu laiku gatavojot šo mērci ar virtuves kuļamo slotiņu – pagatavojiet to blenderī un tas Jums aizņems vien pāris sekundes laika.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
- Porcijas: 5
- Kalorijas: 220
Sastāvdaļas:
- Olu dzeltenumi: 3 gab.
- Citronu sula: 1 ēdamkarote
- Kajēnas pipari: 1/8 tējkarote
- Izkausēts sviests: 9 ēdamkarote
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
- Tauki: 23 g
- Piesātinātie tauki: 14 g
- Holesterīns: 180 mg
- Nātrijs: 200 mg
- Ogļhidrāti: 0 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 0 g
- Olbaltumvielas: 2 g
Pagatavošana:
- Ievietot visas sastāvdaļas “FourSide” traukā un aktivizēt režīmu “Sauces”.
- Noņemt caurspīdīgo vāka vidus daļu, aktivizēt režīmu “Speed Up” (ātrums nr.1) un lēnām liet sviestu pa atvērto vāka vidusdaļu traukā.
- Pasniegt siltu vai istabas temperatūrā.
! Lietojiet jēlas un nepasterizētas olas ar piesardzību. Šajā receptē ieteicams izmantot pasterizētu vai vārītu olas dzeltenumu.