Ātri pagatavojamais zemeņu saldējums

Šo saldējumu var pagatavot tik viegli un ātri, ka tas noteikti kļūs par vienu no Jūsu iecienītāko desertiem.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 50 sekundes
- Porcijas: 8
- Kalorijas: 150
Sastāvdaļas:
- Citronu sula: 1 ēdamkarote
- Saldētas zemenes: 450g
- Cukurs: 1.5 ēdamkarote
- Piens: 120ml
- Saldais krējums: 120ml
- Kondensētais piens: 80ml
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 80g (1/8 no kopējā saldējuma daudzuma, ko var pagatavot no norādītā sastāvdaļu daudzuma)
- Tauki: 4 g
- Piesātinātie tauki: 3 g
- Holesterīns: 15 mg
- Nātrijs: 25 mg
- Ogļhidrāti: 17 g
- Šķiedrvielas: 1 g
- Cukurs: 13 g
- Olbaltumvielas: 20 g
Pagatavošana:
- Likt visus produktus jebkurā blendera traukā tādā secībā, kā rakstīts sastāvdaļu sarakstā. Uzlikt blendera traukam vāku.
- Aktivizēt režīmu “Ice Cream” vai kult ar lēnu ātrumu 15 sekundes, tad palielināt ātrumu uz vidēju un kult vēl 30 sekundes.
- Ja saldējums vēljoprojām nav ieguvis pietiekoši krēmīgu konsistenci, aktivizējiet režīmu “Pulse” 3-5 reizes.
! Uzreiz pēc pagatavošanas šis saldējums būs mīkstas konsistences. Ja vēlaties to stingrāku, ielieciet saldētavā, līdz tas sasalst līdz Jums vēlamajai konsistencei. Ja Jūsu blenderim nav opcijas “Ice Cream”, tad kuliet saldējumu ar lēnu ātrumu 15 sekundes, tad palieliniet ātrumu līdz vidējam un kuliet vēl 30 sekundes. Pēc tam pievienojiet šokolādi un pāris reizes piespied pogu “Pulse”.