Saskija Alusalu – enerģijas un spēka pilna dzīve!

 

Dzīvē vissvarīgākais ir būt klātesošam, uzskata Saskija Alusalu.

Gunnars Ārma ir teicis, ka laimīgas dzīves pamatā ir pareiza domāšana, uzturs, elpošana un kustība. Kādreizējā sportiste un pašreizējā topošā fizioterapijas maģistre Saskija Alusalu tam piekrīt, taču, viņasprāt, svarīgākā ir domāšana un klātesamība.
“Ja tu proti iztukšot savu prātu un palikt tiešā saskarē ar sevi, pārējais haoss izgaist. Ir ļoti svarīgi baudīt, izjust pateicību un necensties nevienam neko pierādīt,” viņa saka.

Saskijai laba dzīve nozīmē būt veselīgai un uzņemties atbildību par savu dzīvi un lēmumiem. Sports un kustība ir daļa no viņas DNS un iedvesmo viņu visas dzīves garumā. Saskija nemitīgi tiecas kļūt par labāku sevis versiju un dalās savās zināšanās, lai palīdzētu citiem uzlabot savu veselību un labsajūtu.

Kas ir Saskija Alusalu?

Saskija Alusalu ir igauņu ātrslidotāja un skrituļslidotāja ar 38 Igaunijas čempiontituliem, kā arī pirmā igauņu ātrslidotāja ziemas olimpiskajās spēlēs. Pēc profesionālās sportistes karjeras noslēgšanas viņa turpināja aktīvi strādāt veselības un kustības jomā. Saskija ar izcilību absolvēja Tartu universitātes fizioterapijas studiju programmu un pašlaik turpina maģistra studijas. Papildus tam viņa ir ieguvusi treneres kvalifikāciju, vada ar veselību saistītas apmācības dažādos uzņēmumos un pasākumos, kā arī ir ieviesusi Igaunijā Gymnathlon – vispārējas fiziskās sagatavotības apmācības bērniem.

Šobrīd līdzās darbam fizioterapijā un maģistra studijām Saskija piedalās arī mārketinga un vadības projektos. Jauns posms dzīvē ir ļāvis viņai padziļināti apgūt veselības un labklājības pamatus, un apvienot viņas mīlestību pret kustību ar spēcīgām zināšanām par to, kā darbojas cilvēka ķermenis.

Enerģijas un spēka pilna dzīve ar Blendtec Professional 800 blenderi

“Ēdot neveselīgu pārtiku, tava pašsajūta neizbēgami būs slikta,” tieši apgalvo Saskija. Viņas dzīvē pārtika ir neatņemama labas pašsajūtas sastāvdaļa, tādēļ viņa meklēja labu blenderi, kas atvieglotu viņas ikdienu. Pēc rūpīgas izpētes Saskija nonāca pie Blendtec.

Kopš jūnija Blendtec Professional 800 ir bijis viens no biežāk izmantotajiem rīkiem Saskijas virtuvē. “Godīgi sakot, nav daudz tādu dienu, kurā tas vienkārši nostāvētu plauktā. Tagad es zinu, cik ērti ir, kad labs ēdiens ir vienkārši pagatavojams – sākot no bulletproof kafijas un matča lates, līdz ikdienas smūtijiem, vistas sviesta mērcei un konserviem.”

Saskijai blenderis ir kļuvis par tikpat ierastu darbarīku kā griešanas dēlītis vai panna. “Lai arī man patīk brīvajā laikā gatavot, tā nav mana kaislība. Tādēļ es patiešām novērtēju to, ka varu ātri pagatavot veselīgu un garšīgu ēdienu.”

Pateicoties Blendtec, Saskija ir atklājusi to, cik vienkārši var būt pagatavot sāļos ēdienus. “Papildus saldiem eksperimentiem kā kūkas un augu smēriņi, esmu atklājusi, cik ērti ir pagatavot sāļos ēdienus – piemēram, krēmzupas, humusu un pat dažādus garšaugu sviestus, ko pasniegt ar gaļu.”

Kāpēc Blendtec?

“Ja vēlies vienu virtuves ierīci, kas spēj paveikt visu un dara to labi, tas ir Blendtec,” saka Saskija. “Tas ir teju neaprakstāmi, cik gaisīgs sanāk viss, ko pagatavoju.”

Saskijas ieteiktā recepte: matčas ledus late ar kokosriekstu pienu

Tev vajadzēs:

  • 1 ēdamkaroti matčas pulvera
  • 50 ml auksta ūdens
  • 150 ml auksta piena (piem., kokosriekstu piena)
  • Ledus kubiņus
  • Saldinātāju, ja tādu vēlies (kļavu sīrups, medus vai agaves sīrups)

Pagatavošana:

  1. Ievieto blenderī matčas pulveri, aukstu ūdeni un pienu
    (un saldinātāju, ja vēlies).
  2. Blendē, līdz matča ir pilnīgi viendabīga un bez kunkuļiem.
  3. Lej uz ledus kubiņiem un baudi patīkami putotu dzērienu.

Ja arī tu esi gatavs padarīt savu dzīvi virtuvē vienkāršāku, tagad ir īstais brīdis, jo līdz 31. decembrim, iegādājoties Blendtec Professional 800 blenderi, tu saņemsi dāvanā Twister krūzi – ideālo palīgu krēmīgu smēriņu, pesto un riekstu krēmu pagatavošanā.

Ieteicamie raksti

D vitamīna nozīme un patēriņš

Kas ir D vitamīns un kādēļ tas ir būtisks? D vitamīns, īpaši tā D3 forma (holekalciferols), ir mikroelements, ko cilvēka organisms saņem gan ar pārtiku, gan sintezējot to ādā saules UV-B starojuma …

Lasī tālāk