Blendtec ciklu konversija

Ko darīt, ja manam blenderim nav mīklas sakulšanas cikla? Manam Blendtec nav blendētas sulas pogas – kāds ātrums man jāizmanto? Jūs neesat vienīgais, kas uzdod šos jautājumus.
Daudzas no mūsu tīmekļa vietnē publicētajām receptēm tika izveidotas speciāli Total Blender Classic sērijai, kurā ir 6 iepriekš ieprogrammēti blendēšanas cikli, manuālas ātruma palielināšanas un samazināšanas pogas, kā arī pulsācijas poga. Kopš tā laika ir radīti daudzi jauni Blendtec modeļi, un pogas tiem visiem nav vienādas. Tomēr tie visi nodrošina vienādas iespējas!
725 dizaina saskarne
Izmantojiet šos norādījumus, lai konvertētu blendera ciklus:
- SMŪTIJS Blendējiet ar vidēju ātrumu 40–50 sekundes.
- MĒRCES/DIPI/MĪKLAS Blendējiet ar vidēju vai vidēju-lēnu ātrumu 30 sekundes.
- SALDĒJUMS/SASALDĒTS JOGURTS Blendējiet ar zemu ātrumu 15 sekundes, tad blendējiet ar vidēju vai vidēju-ātru ātrumu 30 sekundes.
- BLENDĒTA SULA Blendējiet ar vidēju vai vidēju-ātru ātrumu 50–60 sekundes.
- ZUPAS/SĪRUPI/FONDĪ Blendējiet ar ātru ātrumu 90–180 sekundes, blendējiet ilgāk, lai zupa būtu karstāka.
- TĪRĪŠANAS CIKLS Blendējiet 10–20 sekundes, sākot ar lēnu ātrumu un pakāpeniski palielinot ātrumu līdz ātram, pēc tam atkal samazinot pirms apstāšanās.
- SASMALCINĀTS LEDUS/PIENA KOKTEILIS Blendējiet ar vidēju vai vidēju-lēnu ātrumu 30–40 sekundes.
Sekojiet līdzi, lai nesablendētu pārmērīgi vai nepietiekami.
*Šie cikli ir paredzēti kā vadlīnijas. Iespējams, jūs vēlēsieties blendēt mazāk vai vairāk atkarībā no vēlamās konsistences (un izmantotajām sastāvdaļām).
Laimīgu blendēšanu!
Ieteicamie raksti

Blendtec apmaiņas kampaņa – jaunais Blendtec ar vismaz 15% atlaidi!
Vai Tavā virtuves skapī stāv vecs, noguris blenderis, mikseris vai kāda cita ierīce, kuru sen vairs neizmanto? Tagad ir īstais brīdis to godam nosūtīt pensijā un ieiet jaunā ēras posmā kopā ar …

D vitamīna nozīme un patēriņš
Kas ir D vitamīns un kādēļ tas ir būtisks? D vitamīns, īpaši tā D3 forma (holekalciferols), ir mikroelements, ko cilvēka organisms saņem gan ar pārtiku, gan sintezējot to ādā saules UV-B starojuma …