Šokolādes kūciņas jeb brauniji ar cukini

Dārzeņus var ēst ne tikai sāļajos ēdienos – izmēģiniet šo saldo brauniju recepti un pārliecinieties par to paši!
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 minūtes, 50 sekundes
- Porcijas: 20
- Kalorijas: 145
Sastāvdaļas:
- Ābolu biezenis: 60ml
- Kausēts sviests: 50g
- Olas: 2 gab.
- Vaniļas ekstrakts: 2 tējkarotes
- Cukurs: 320g
- Kakao pulveris: 125g
- Cukini: 1 gab. (nomizots un sagriezts gabalos)
- Kviešu milti: 220g
- Sāls: 1 tējkarote
- Soda: 1.5 tējkarote
- Šokolādes gabaliņi: 50g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 1 šķēle (1/20 no kopējā maizes daudzuma, ko var pagatavot no norādītā sastāvdaļu daudzuma)
- Tauki: 3 g
- Piesātinātie tauki: 2 g
- Holesterīns: 27 mg
- Nātrijs: 235 mg
- Ogļhidrāti: 27 g
- Šķiedrvielas: 1 g
- Cukurs: 17 g
- Olbaltumvielas: 4 g
Pagatavošana:
- Uzkarsēt cepeškrāsni uz 180C grādiem.
- Likt ābolu biezeni, sviestu, olas, vaniļas ekstraktu, cukuru, kakao un cukini “WildSide+” traukā un aktivizēt režīmu “Batter”.
- Pievienot miltus, sāli un sodu – aktivizēt režīmu “Pulse” 4-6 reizes vai tik ilgi, līdz mīkla ieguvusi viendabīgu konsistenci.
- Liet mīklu 20x30cm lielā cepešpannā un cept 25-30 minūtes.
- Izņemt no krāsns un pārbērt ar šokolades gabaliņiem.