Pistāciju krēms

Mutē kūstošajam pistāciju krēmam ir daudz dažādu pielietošanas veidu. Tas ir piemērots dažādiem konditorejas izstrādājumiem, smūtijiem un pat saldējumam. Turklāt to ir ļoti vienkārši pagatavot.
Pagatavošana:
▪️ Viss, kas tev ir nepieciešams – 120 grami nomizotu pistāciju bez garšvielām (120 grami nomizotu pistāciju = 250 grami pistāciju)
▪️ Ievieto pistācijas Twister krūzē un blendē 2 minūtes
▪️ Ja nepieciešams, atkārto procesu, līdz ir sasniegta vēlamā konsistence.
Padomi: Tā kā pistāciju krēms ledusskapī uzglabājas 3-4 mēnešus, nav nepieciešams to visu lietot uzreiz. Tāpēc esam devuši priekšroku krēma pagatavošanai ar riekstiem, kas nav aromatizēti, ļaujot to izmantot arī konditorejas izstrādājumos. Tomēr, ja vēlies sāļo pistāciju krēmu, izmanto sālītas pistācijas vai pievieno šķipsniņu sāls pats.
Recepte un foto no Oana Blog.