Krāsnī apceptas sarkanās paprikas un tomātu zupa

Pagatavojietšo gardo un veselīgo zupu no svaigām sastāvdaļām, kas audzētas vietējās zemnieku saimniecībās!

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 stunda, 21 minūte, 40 sekundes
  • Porcijas: 4
  • Kalorijas: 134

Sastāvdaļas:

  • Maltas paprikas pulveris: 1/8 tējkarotes
  • Malti melnie pipari: ¼ tējkarotes
  • Sāls: ¾ tējkarotes
  • Vājpiens: 120 ml
  • Dārzeņu buljons: 120 ml
  • Olīveļļa: 1 ēdamkarote
  • Sarkanā paprika: 2 gab. (jāizņem sēklas un jāsagriež rupjos gabalos)
  • Tomāti: 900 g (sagriezti rupjos gabalos)
  • Sīpols: 1 gab.
  • Ķiploki: 3 daiviņas

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 240 ml
  • Tauki: 4 g
  • Piesātinātie tauki: 0 g
  • Holesterīns: 2 mg
  • Nātrijs: 442 mg
  • Ogļhidrāti: 21 g
  • Šķiedrvielas: 5 g
  • Cukurs: 14 g
  • Olbaltumvielas: 4 g

Pagatavošana:

  1. Ķiplokus, sīpolu, tomātus un sarkano papriku liek uz aptuveni 20x30cm lielas cepampannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Jāuzlej dārzeņiem olīveļļa un rūpīgi jāapmaisa. Cept 190C grādosvienu stundu.
  2. Kad dārzeņi cepušies vienu stundu, izņemt tos no cepeškrāsns un atdzesēt līdz istabas temperatūrai.
  3. Atdzesētos dārzeņus ievietot “WildSide+” traukā, uzlikt vāku un aktivizēt režīmu “Soup”.
  4. Sablenderētos dārzeņus liet katliņā vai dziļā pannā, pievienot tiem buljonu, pienu, sāli, piparus, paprikas pulveri un uz lēnas uguns vārīt 20 minūtes.

! Ja vēlaties šo zupu vegānisku, tad vājpiena vietā izmantojiet120 ml kokosriekstu piena.