Krāsnī apceptas sarkanās paprikas un tomātu zupa

Pagatavojietšo gardo un veselīgo zupu no svaigām sastāvdaļām, kas audzētas vietējās zemnieku saimniecībās!
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 stunda, 21 minūte, 40 sekundes
- Porcijas: 4
- Kalorijas: 134
Sastāvdaļas:
- Maltas paprikas pulveris: 1/8 tējkarotes
- Malti melnie pipari: ¼ tējkarotes
- Sāls: ¾ tējkarotes
- Vājpiens: 120 ml
- Dārzeņu buljons: 120 ml
- Olīveļļa: 1 ēdamkarote
- Sarkanā paprika: 2 gab. (jāizņem sēklas un jāsagriež rupjos gabalos)
- Tomāti: 900 g (sagriezti rupjos gabalos)
- Sīpols: 1 gab.
- Ķiploki: 3 daiviņas
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 240 ml
- Tauki: 4 g
- Piesātinātie tauki: 0 g
- Holesterīns: 2 mg
- Nātrijs: 442 mg
- Ogļhidrāti: 21 g
- Šķiedrvielas: 5 g
- Cukurs: 14 g
- Olbaltumvielas: 4 g
Pagatavošana:
- Ķiplokus, sīpolu, tomātus un sarkano papriku liek uz aptuveni 20x30cm lielas cepampannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Jāuzlej dārzeņiem olīveļļa un rūpīgi jāapmaisa. Cept 190C grādosvienu stundu.
- Kad dārzeņi cepušies vienu stundu, izņemt tos no cepeškrāsns un atdzesēt līdz istabas temperatūrai.
- Atdzesētos dārzeņus ievietot “WildSide+” traukā, uzlikt vāku un aktivizēt režīmu “Soup”.
- Sablenderētos dārzeņus liet katliņā vai dziļā pannā, pievienot tiem buljonu, pienu, sāli, piparus, paprikas pulveri un uz lēnas uguns vārīt 20 minūtes.
! Ja vēlaties šo zupu vegānisku, tad vājpiena vietā izmantojiet120 ml kokosriekstu piena.