Kanēļa-medus sviests

Šis gardais sviests lieliski papildinās maizi, pankūkas un vafeles.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 7 sekundes
  • Porcijas: 28
  • Kalorijas: 85

Sastāvdaļas:

  • Malts kanēlis: 1.5 ēdamkarote
  • Medus: 120 ml
  • Mīksts sviests istabas temperatūrā: 240 g
  • Pūdercukurs: 120 g

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 1 ēdamkaroti
  • Tauki: 6 g
  • Piesātinātie tauki: 4 g
  • Holesterīns: 17 mg
  • Nātrijs: 47 mg
  • Ogļhidrāti: 7 g
  • Šķiedrvielas: 0 g
  • Cukurs: 7 g
  • Olbaltumvielas: 0 g

Pagatavošana:

  1. Likt visus produktus“Twister” traukā tādā secībā, kā rakstīts receptes sastāvdaļu sarakstā un uzlikt vāku. Kult ar ātrumu Nr.3 (ar lēnu ātrumu) aptuveni 5-7 sekundes. Ja produktiem ir tendence pielipt pie blendera trauka sieniņām, tad to var novērst kulšanas laikā “Twister” vākugriežot pulksteņa rādītāju virzienā.
  2. Pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas vai uzglabāt ledusskapī hermētiski noslēgtā traukā. Uzglabāšanas laiks līdz 3 nedēļām.
  3. Ja sviests tiek uzglabāts ledusskapī, tad pirms pasniegšanas to ieteicams nedaudz paturēt istabas temperatūrā, lai tas iegūtu mīkstāku konsistenci.