Dārzeņu “frittata”

Šī dārzeņu frittata satur daudz proteīna un būs lieliska maltīte steidzīgos brīžos, kad gatavošanai nevarat atvēlēt daudz laika.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 13 minūtes, 20 sekundes
- Porcijas: 6
- Kalorijas: 87
Sastāvdaļas:
- Tvaicēti brokoļi: 90 g
- Čili pulveris: ¼ tējkarotes
- Olas: 6 gab.
- Ķiploku pulveris: ¼ tējkarotes
- Zaļā paprika: ¼ (sagrieza gabaliņos)
- Sāls: ¼ tējkarotes
- Piens: 120 ml
- Sīpols: ¼ (sagriezts gabaliņos)
- Spināti: 15 g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 1 šķēle (1/6 daļa no kopējā pagatavotā daudzuma pēc šīs receptes)
- Tauki: 5 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 212 mg
- Nātrijs: 180 mg
- Ogļhidrāti: 3 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 2 g
- Olbaltumvielas: 7 g
Pagatavošana:
- Ievietot olas un pienu “FourSide” vai “WildSide+” traukā un uzlikt vāku.
- Izvēlēties režīmu “Batter” vai kult ar vidēju ātrumu 30 sekundes.
- Pievienot atlikušās sastāvdaļas un kult ar lēnu ātrumu 5 sekundes.
- Liet sakulto masu 15×20 cm lielā pannā uz vidēji karstas plīts cept 8-12 minūtes, kamēr olas ir gandrīz izcepušās.
- Noņemt pannu no plīts un uzgaidīt pāris minūtes, kamēr olas ir pilnībā gatavas, jo arī noņemtas no plīts tās vēl kādu brīdi turpina gatavoties. Griezt gabaliņos un pasniegt.