Krēmīga salātu mērce ar laimu

Papildiniet jebkurus zaļos salātus ar šo zema tauku satura mērci, kas nodrošināsJums daļu no ieteicamās proteīna un kalcija dienas devas.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 30 sekundes
  • Porcijas: 20
  • Kalorijas: 50

Sastāvdaļas:

  • Grieķu jogurts bez piedevām: 480 ml
  • Olīveļļa: 1 ēdamkarote
  • Sula un miza no 1 svaiga laima
  • Sarkanvīna etiķis: 2 ēdamkarotes
  • Svaigs koriandrs: 30 g
  • Ķiploks: 1 daiviņa
  • Cukurs: 1 ēdamkarote
  • Sāls: ¼ tējkarotes
  • Malti melnie pipari: ¼ tējkarotes

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
  • Tauki: 3 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 7 mg
  • Nātrijs: 47 mg
  • Ogļhidrāti: 3 g
  • Šķiedrvielas: 1 g
  • Cukurs: 2 g
  • Olbaltumvielas: 3 g

Pagatavošana:

  1. Ievietot visus produktus jebkurā blendera traukā tādā secībā, kā norādīts sastāvdaļu sarakstā. Aktivizēt režīmu “Dressings” vai kult ar vidējuātrumu 30 sekundes.
  2. Pasniegt ar zaļajiem salātiem.