Tradicionālā BBQ (barbekjū) mērce

Ar šo universāla pielietojuma mērci papildiniet grillētas ribiņas, vistas gaļu, cūkgaļu un pat tofu ēdienus. Izmantojiet to arī dārzeņu ēdieniem un ceptiem kartupeļiem.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 10 minūtes, 30 sekundes
  • Porcijas: 14
  • Kalorijas: 28

Sastāvdaļas:

  • Olīveļļa: 1 ēdamkarote
  • Ķiploki: 2 daiviņas
  • Sīpols: ½
  • Tomātu gabaliņi: 380 g
  • Mērce “Worcestershire”: 3 ēdamkarotes
  • Melases sīrups: 2 ēdamkarotes
  • Šķidrā kūpinājuma garšviela“liquid smoke” (vai aizstājiet ar kūpinātas paprikas pulveri): 1 tējkarote
  • Sinepes: ½ tējkarote
  • Ābolu sidra etiķis: 1 tējkarote
  • Sāls: ¼ tējkarote
  • Malts kumīns: ½ tējkarote
  • Malti melnie pipari: ½ tējkarote
  • Šķipsniņa kajēnas piparu

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
  • Tauki: 1 g
  • Piesātinātie tauki: 0 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 160 mg
  • Ogļhidrāti: 5 g
  • Šķiedrvielas: 0 g
  • Cukurs: 3 g
  • Olbaltumvielas: 0 g

Pagatavošana:

  1. Uzkarsēt eļļu uz pannas – apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļuvuši mīksti un caurspīdīgi.
  2. Likt pannā visas pārējās sastāvdaļas un regulāri maisot cept visu kopā vēl 10 minūtes.
  3. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai un likt “FourSide”, “Mini WildSide” vai “WildSide+” traukā un uzlikt vāku.
  4. Izvēlēties režīmu “Sauces” vai kult ar vidēju ātrumu 30 sekundes.