Tradicionālā BBQ (barbekjū) mērce

Ar šo universāla pielietojuma mērci papildiniet grillētas ribiņas, vistas gaļu, cūkgaļu un pat tofu ēdienus. Izmantojiet to arī dārzeņu ēdieniem un ceptiem kartupeļiem.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 10 minūtes, 30 sekundes
- Porcijas: 14
- Kalorijas: 28
Sastāvdaļas:
- Olīveļļa: 1 ēdamkarote
- Ķiploki: 2 daiviņas
- Sīpols: ½
- Tomātu gabaliņi: 380 g
- Mērce “Worcestershire”: 3 ēdamkarotes
- Melases sīrups: 2 ēdamkarotes
- Šķidrā kūpinājuma garšviela“liquid smoke” (vai aizstājiet ar kūpinātas paprikas pulveri): 1 tējkarote
- Sinepes: ½ tējkarote
- Ābolu sidra etiķis: 1 tējkarote
- Sāls: ¼ tējkarote
- Malts kumīns: ½ tējkarote
- Malti melnie pipari: ½ tējkarote
- Šķipsniņa kajēnas piparu
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 2 ēdamkarotes
- Tauki: 1 g
- Piesātinātie tauki: 0 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 160 mg
- Ogļhidrāti: 5 g
- Šķiedrvielas: 0 g
- Cukurs: 3 g
- Olbaltumvielas: 0 g
Pagatavošana:
- Uzkarsēt eļļu uz pannas – apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļuvuši mīksti un caurspīdīgi.
- Likt pannā visas pārējās sastāvdaļas un regulāri maisot cept visu kopā vēl 10 minūtes.
- Atdzesēt līdz istabas temperatūrai un likt “FourSide”, “Mini WildSide” vai “WildSide+” traukā un uzlikt vāku.
- Izvēlēties režīmu “Sauces” vai kult ar vidēju ātrumu 30 sekundes.