Spinātu krēmzupa

Ēdot šo zupu, Jūs viegli un ātri uzņemsiet organismam tik ļoti nepieciešamos dārzeņus.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes, 10 sekundes
  • Porcijas: 2
  • Kalorijas: 86

Sastāvdaļas:

  • Malti melnie pipari: 1/8 tējkarote
  • Konservētas vai vārītas baltās pupiņas: 100 g
  • Karija pulveris: 1/8 tējkarote
  • Svaigi spināti: 120 g
  • Olīveļļa: ½ tējkarote
  • Sīpoli: 1 ēdamkarote (sagriezti gabaliņos)
  • Dārzeņu buljons: 240 ml

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 270 ml
  • Tauki: 1 g
  • Piesātinātie tauki: 0 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 514 mg
  • Ogļhidrāti: 13 g
  • Šķiedrvielas: 4 g
  • Cukurs: 2 g
  • Olbaltumvielas: 5 g

Pagatavošana:

  1. Uzkarsēt eļļu dziļā pannā vai mazā katliņā un sautēt tajā sīpolus, līdz tie kļuvuši mīksti.
  2. Kad sīpoli sacepušies mīksti, pievienot tiem spinātus, uzlikt pannai vāku un sautēt, līdz spināti krietni mazinājušies apjomā un pilnībā izsautējušies.
  3. Likt pilnīgi visus produktus “WildSide+” vai “FourSide” traukā un uzlikt vāku.
  4. Aktivizēt režīmu “Soup”, “Hot” vai “90” (ja izvēlaties šo, tad iespējams būs nepieciešams to atkārtot divreiz, lai iegūtu vēlamo zupas temperatūru). Zupu var pagatavot arī vienārši maļotto ar visātrāko ātrumu 90-180 sekundes.

! Ja vēlaties pagatavot svaigēdājiem piemērotu vegānisku zupu, nelietojiet eļļu un buljonu aizstājiet ar ūdeni. Izmantojiet izmērcētas pupiņas un necepiet sīpolus un spinātus, bet pievienojiet tos svaigā veidā.