Biešu krēmzupa

Bietēs esošie nitrāti dabīgā veidā pazemina asinsspiedienu, tādēļ šī zupa būs īpaši piemērota tiem, kas rūpējas par savas sirds veselību.

  • Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
  • Porcijas: 4
  • Kalorijas: 73

Sastāvdaļas:

  • Kokosriekstu eļļa: 1 tējkarote
  • Ķiploks: 1 daiviņa
  • Malti melnie pipari: ¼ tējkarote
  • Kokosriekstu piens (vēlams ar samazinātu tauku saturu): 240 ml
  • Sīpols: ¼
  • Sāls: ¾ tējkarotes
  • Vistas vai dārzeņu buljons: 240 ml
  • Tvaicētas sarkanās bietes: 300 g

Uzturvērtība:

  • Uz vienu porciju: 240 ml
  • Tauki: 2 g
  • Piesātinātie tauki: 1 g
  • Holesterīns: 0 mg
  • Nātrijs: 741 mg
  • Ogļhidrāti: 13 g
  • Šķiedrvielas: 2 g
  • Cukurs: 9 g
  • Olbaltumvielas: 2 g

Pagatavošana:

  1. Uzkarsēt pannā eļļu un sacept tajā sīpolus un ķiplokus.
  2. Likt visus produktus “WildSide+” vai “FourSide” traukā. Uzlikt vāku un akivizēt režīmu “Soup”.

! Garšas dažādībai var pievienot svaigu baziliku.