Biešu krēmzupa

Bietēs esošie nitrāti dabīgā veidā pazemina asinsspiedienu, tādēļ šī zupa būs īpaši piemērota tiem, kas rūpējas par savas sirds veselību.
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 2 minūtes
- Porcijas: 4
- Kalorijas: 73
Sastāvdaļas:
- Kokosriekstu eļļa: 1 tējkarote
- Ķiploks: 1 daiviņa
- Malti melnie pipari: ¼ tējkarote
- Kokosriekstu piens (vēlams ar samazinātu tauku saturu): 240 ml
- Sīpols: ¼
- Sāls: ¾ tējkarotes
- Vistas vai dārzeņu buljons: 240 ml
- Tvaicētas sarkanās bietes: 300 g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 240 ml
- Tauki: 2 g
- Piesātinātie tauki: 1 g
- Holesterīns: 0 mg
- Nātrijs: 741 mg
- Ogļhidrāti: 13 g
- Šķiedrvielas: 2 g
- Cukurs: 9 g
- Olbaltumvielas: 2 g
Pagatavošana:
- Uzkarsēt pannā eļļu un sacept tajā sīpolus un ķiplokus.
- Likt visus produktus “WildSide+” vai “FourSide” traukā. Uzlikt vāku un akivizēt režīmu “Soup”.
! Garšas dažādībai var pievienot svaigu baziliku.