Piparmētru-šokolādes saldējums

Pagatavojiet šo saldējuma klasiku tikai pāris minūšu laikā!
- Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1 minūte
- Porcijas: 6
- Kalorijas: 190
Sastāvdaļas:
- Piens: 30ml
- Saldais krējums: 30ml
- Vaniļas ekstrakts: ½ tējkarote
- Citronu sula: ¼ tējkarote
- Piens ar augstu tauku saturu, sasaldēts ledus formiņās: 480ml
- Šokolādes gabaliņi: 45g
- Piparmētru ekstrakts: 1 tējkarote
- Spināti: 55g
Uzturvērtība:
- Uz vienu porciju: 80g (1/6 daļa no kopējā saldējuma daudzuma, ko var pagatavot no norādītā sastāvdaļu daudzuma)
- Tauki: 9 g
- Piesātinātie tauki: 6 g
- Holesterīns: 15 mg
- Nātrijs: 65 mg
- Ogļhidrāti: 23 g
- Šķiedrvielas: 1 g
- Cukurs: 21 g
- Olbaltumvielas: 5 g
Pagatavošana:
- Likt visas sastāvdaļas, izņemot šokolādi, jebkurā blendera traukā un aktivizēt režīmu “Ice Cream”.
- Pievienojiet šokolādi un pāris reizes piespied pogu “Pulse”.
! Ja Jūsu blenderim nav opcijas “Ice Cream”, tad kuliet saldējumu ar lēnu ātrumu 15 sekundes, tad palieliniet ātrumu līdz vidējam un kuliet vēl 30 sekundes. Pēc tam pievienojiet šokolādi un pāris reizes piespied pogu “Pulse”.